meniu
Sigla CSB

Se pare ca prietenii mei. Adica parteneri care m-au simpatizat pentru un motiv sau altul, iar eu i-am
folosit fara scrupule in interesul meu. Multumesc, dragilor. Ma simt foarte indatorat
(Tino Ferrario)

Second chance
 
 
 

prof. Mircea Agapi

Este Vicepresedintele Federatiei Romane de Badminton, directorul unuia dintre cele mai tari CSS-uri din Romania, antrenor al echipei nationale de badminton. Ne-a facut onoarea sa invite sa faca parte din echipa lui un numar dintre sportivii nostri iar 5 dintre ei au si dat curs acestei invitatii. Cu urmari imprevizibil de pozitive pentru clubul nostru.

prof. Octavian Balteanu

In ’88, cind mi s-a oferit Scoala Berceni,am intrebat ce conditii sunt si daca exista sala de sport.Mi s-a raspuns ca nu se stie decit ca acolo a lucrat dl. profesor Balteanu. Era de ajuns. Plecase de cativa ani dar isi pastrase aura si autoritatea.A produs la Berceni o generatie de handbalisti de aur. A comentat prin ziarele la care a lucrat, cu mare placere, succesele sportive ale comunitatii bercenasilor si nu si-a ascuns niciodata speranta ca a facut si domnia sa cate ceva pentru aceste succese.

Campinenii

Ileana Dobre a fost prima noastra mare adversara, fiind eleva legendarului Stanciulescu iar Daniel Safta a venit mai tirziu, dupa o aventura prin Marile Restaurante. Ne-am concurat cu incrincenare, ca intre frati, dar ne-am sarit in ajutor cind a fost nevoie, ca intre prieteni.In plus, Daniel stie tot, in cele mai neasteptate domenii, se poate conta pe asta.

Si mai sunt...