meniu
Sigla CSB
Second chance
 
 
 

"CUPA TROTUS"- ONESTI
Campionat National
29-31 Ianuarie 2010

 

O pagina de istorie pentru CSB! Asta s-a scris in weekendul 29-31 ianuarie 2010 la Onesti la Cupa Trotus - Etapa de Campionat National la categoriile 11 ani si 17 ani. Cel mai bun rezultat pentru CS Berceni de la infiintarea lui in aprilie 2009 si pentru prima oara in "istoria badmintonului" de la Berceni, categoriile de 11 ani au fost castigate de sportivii nostri. Alexandru Muscalu a dominat categoria baietilor, castigand printr-un meci spectaculos si aplaudat de intreaga sala, finala impotriva sportivului Hancu de la CS Galati. Andreea Muscalu, mult mai emotiva, a reusit sa castige printr-un meci foarte greu in 3 seturi aproape de prelungiri finala impotriva sportivei Badea de la Bucuresti.

Alaturi de cei doi castigatori, CS Berceni a fost reprezentat de Alexandru Grozea, Andreea Stan, Voicu Ioana, Bratu Alexandru, Robert Nita-Ghita care au fost indurmati de pe marginea terenului de joc de Nita Ghita Denisa si Adrian Basarabeanu (antrenori) si aplaudati de unul dintre cei mai mari sustinatori ai CSB-ului, dl. Nicolae Muscalu.

Lotul CSB alaturi de vicepresedintele Federatiei Romane de Badminton prof. Mircea Agapi si de d-na Ana Maria Neagu - secretar general al Federatiei Romane de Badminton
"Vinovati" de aceste rezultate notabile pentru localitatea noastra sunt bineinteles si sponsorii SC RADACINI MOTORS SRL (sponsor oficial), SC TYMBARK MASPEX ROMANIA SRL, SECOND CHANCE ROMANIA, care au facut posibila pregatirea tinerelor sperante ale CSB.

"Sportivii de aur"
Andreea si Alexandru Muscalu