meniu
Sigla CSB
Second chance
 
 
 

REZULTATE:

La categoria U11 baieti s-au evidentiat:
Locul 1 Olaru Andrei, locul 2 Buneata Samir, locul 3 Muscalu Alexandru respectiv Alexe Antonio.

Categoria U11 fete a fost castigata de Daria Askari (Locul 1) urmata de Dinescu Valentina locul 2) Matase Monica (locul 3). Pe locul 4 s-a situat mezina echipei CS Berceni, viitoare speranta a clubului, Andreea Stan.

Cea mai disputata categorie, cea de 15 ani baieti a fost castigata de Filimon Colins, care l-a invins in finala pe Robert Nita Ghita.Pe locul 3 s-au situat Grosu Mihai si Adrian Iorga.

Rezultatele la categoria U17 fete au fost urmatoarele:Locul 1 -Denisa Nita Ghita (CS Berceni Prahova), locul 2 Ionica Ioana , locul 3 Askari Soraia si Ilie Madalina.

CUPA "PRIETENIA"
Cupa "Prietenia"! Asa a fost denumita ziua de sambata 20.06.2009. In sala Clubului Sportiv Scolar nr.6, patronata de dl.Rolea Misu, a avut loc un "schimb de experienta" deosebit la care au participat sportivii Clubului Sportiv Scolar nr.6 antrenati de prof.Ionica Iordan si prof.Valciu Nicoleta si sportivii Clubului Sportiv Berceni Prahova antrenati de prof.Tino Ferrario si Adrian Basarabeanu.
Schimbul de experienta a fost unul reusit si in ceea
ce-i priveste si pe "veteranii" care au insotit delegatiile sportive (Daniel Anghel, Marian Anghel,Cristi Stroe, Nicoleta Valciu, Adi Basarabeanu, Muscalu Nicolae, fam.Dereli, Ionica Gina etc) competitorii reusind sa completeze atmosfera deosebita a concursului.
In speranta ca acest concurs se va repeta anual in beneficiul copiilor, asteptam ca si bucurestenii sa ne intoarca vizita la invitatiile care vor fi facute.