Sigla CSB
Second chance
 
 
 
meniu
Cupa Firmelor - 15-17 Mai 2009 Bucuresti

O atmosfera deosebita a caracterizat aceasta competitie organizata de d-na Ana Maria Neagu si Federatia Romana de Badminton. Firmele din toata tara au avut posibilitatea de a fi reprezentate de angajatii sau administratorii lor.
Trei din oamenii care conduc Clubul Sportiv Berceni au participat reprezentand firmele la care activeaza si au reusit rezultate deosebite.
Astfel, Cosmina Pandele (Second Chance Romania) a obtinuit o binemeritata medalie de argint la categoria simplu fete.Daniel Badea (SC Badecos Construct SRL), dupa o grupa foarte echilibrata la simplu baieti a reusit sa ajunga in semifinale, ratand intrarea in finala in fata lui Cristi Stroe de la Dixi Bucuresti si alaturi de Adrian Vasile Basarabeanu ( SC A&A Medical SRL Sucursala Ploiesti) au castigat categoria de dublu baieti.Proba de dublu mixt a fost castigata de Ionica Gina (Radet Bucuresti) si Adrian Vasile Basarabeanu (A&A Medical) cel din urma ajungand si in finala de simplu baieti unde a fost invins de Cristi Stroe intr-un meci de 3 seturi aproape de prelungiri, spectaculos si foarte epuizant.
Delegatia noastra a fost insotita de inimosul nostru sustinator Marian Pandele (SC Sopica Pan SRL) care este si unul din principalii sponsori ai Clubului Sportiv Berceni Prahova.
In concluzie, Cupa Firmelor a fost un maraton badmintonistic unde s-au jucat foarte multe meciuri "pe metru patrat", sportivii nostrii epuizati la finalul zilei reusind sa obtina 3 medalii de aur, 2 de argint si 1 bronz.
Felicitatri! S-o tineti tot asa!

 

Federatia Romana de Badminton
Cristi Stroe & Adi Basarabeanu
Adi Basarabeanu,Marian Pandele,Dan Badea
Adi Basarabeanu & Dan Badea