meniu
Sigla CSB
Second chance
 
 
 


Dublu fete:Alexandra Milon si Florentina Petre au obtinut medalia de argint, fiind invinse intr-o finala spectaculoasa de sportivele din Bulgaria, P.Nedelcheva-D.Popstoikova.Medaliile de bronz la aceasta categorie au fost obtinute de Alexandra Agu-Diana Apostu (Romania) si Elisabeth Baldauf-Belinda Heber (Austria).

IMPRESIONANT!!! Asa poate fi descris intr-un singur cuvant evenimentul BANUINVEST International Championships desfasurat in perioada 19-22 martie 2009 la Timisoara.
In deosebita sala a clubului Banu Sport, printr-un "regal badmintonistic" de exceptie, sportivi din aproximativ 25 tari au aratat spectatorilor adevarata valoare a badmintonului international.
Romania a fost reprezentata foarte bine in special de sportivii bacauani, reusind prin acestia sa obtina cele mai bune rezultate la aceasta editie, din cele 4 desfasurate pana acum.

La dublu baieti Ionut Gradinaru si Florin Patroaica si-au trecut in palmares un bine meritat loc III alaturi de P.Katsaros-D.Obernosterer (Austria).Finala la aceasta categorie a fost disputata intre atleticii sportivi G.Kopriva-Tomas Kopriva (Cehia) si Julian Hristov-Vladimir Metodiev (Bulgaria),locul I fiind ocupat de bulgari.
La dublu mixt, aceiasi bacauani, Florin Patroaica si Alexandra Milon, au obtinut medalia de bronz alaturi de S.Makarsk - Diana Dimova (Bulgaria).Locul I la dublu mixt a fost castigat de departe de favoritii nr.1 V.Atrashchenkov-Elena Prus (Ucraina) care au invins in finala sportivii din Tara Galilor- R.Vaughan-Sarah Thomas.

Categoriile simplu fete si simplu baieti au fost dominate de sportivele din Bulgaria, respectiv sportivii indonezieni.
Rezultate finale simplu fete:Locul I: P.Nedelcheva (Bulgaria); Locul II: Linda Zechiri (Bulgaria); Locul III: Elena Prus (Ucraina) si Andreea Zvorc (Croatia).
Rezultate finale simplu baieti: Locul I: D.Rumbaka (Idonezia); Locul II: B.Pamungkas (Indonezia); Locul III: Lind Thomsen (Danemarca) si Riichi Takeshita (Japonia) .
In concluzie, Banuinvest International Championships ramane cel mai puternic concurs care se desfasoara anual in Romania cu sportivi din lumea intreaga, la care orice badmintonist din tara si-ar dori sa urce cat mai sus pe podium.
<<FOTO EVENIMENT>>