meniu
Sigla CSB

NU CONTEAZA CE FACI, CONTEAZA SA FII CEL MAI BUN.
                     Abraham Lincoln

Second chance
 
 
 
20 de ani in familia “TINO” (<foto>)
Pe 15 septembrie 2008 s-au implinit 20 de ani de la venirea la scoala Berceni Prahova a prof.Tino Ferarrio. 20 de ani de badminton,ani in care copii de la Berceni ,crescuti de acest profesor au facut cunoscut in tara numele acestui mic satuc al nostru prin sportul pe care profesorul l-a adus in viata noastra.
Ne-am adunat cu mic cu mare, “pustani” din cele 5 generatii de badmintonisti (reuniti ca Echipa de Suflet) pentru a-i arata bunului nostru prieten Tino cat a insemnat sportul in viata noastra si cata bucurie a adus in sufletele noastre.
Sub pretextul ca va merge sa vada o demonstratie de jocuri video,unul din primii sai elevi a reusit sa-l scoata din casa.”Echipa de suflet” era stransa in sala unui restaurant,asteptand cu sufletul la gura venirea lui Tino.Fiecare se intreba oare cum va reactiona sau daca s-a omis vreun mic detaliu pentru ca surpriza sa fie maxima.
dipl

sa-l incurajeze sa continue aceasta activitate care pentru copii Bercenilor a fost mai mult decat o casa,o familie. S-au discutat idei,s-au adus propuneri pentru ca badmintonul sa fie in continuare sportul rege al Berceniului.Asa a luat nastere Cupa Tino Ferarrio,ca semn de recunostinta a 20 de ani de munca depusa de bunul si dragul nostru profesor, asa avea sa ia nastere si Clubul Sportiv Berceni Prahova, singurul club din mediul rural cu specific de badminton din Romania care se va alatura marilor cluburi din Bucuresti, Onesti, Timisoara, Bacau, Botosani, Craiova, Galati.
Acesta este doar inceputul si abia asteptam sa ne revedem peste alti 20 de ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Si a venit.Nici nu a intrat bine in sala si a inceput sa fie aclamat.Nu s-a auzit altceva decat “Tino!Tino!” timp de minute bune,dupa care i-a fost daruita o deosebita diploma gravata. A fost un moment unic…remarcabil…A fost ceva colosal.Pentru Tino a fost un soc.Prima oara cand l-am vazut cu lacrimi in ochi.I-au trebuit minute bune sa si revina.Nu se astepta. Si-a revazut fostii elevi,chipuri pe care nu le vazuse de foarte multi ani.In aceeasi seara de vis, fosti badmintonisti care nu au reusit sa ajunga la eveniment l-au sunat din tara, l-au sunat din strainatate sa-l felicite pentru toate succesele,